Webshop • Gespecialiseerd in biologisch textiel • Beddengoed • Keukentextiel • Badgoed • Woontextiel • Tassen • Stoffen • Fournituren
Coronacrisis: Onze webshop is nog gewoon open

Lieve klanten,

De coronacrisis brengt veel onzekerheid met zich mee. Allereerst willen we iedereen dan ook veel sterkte wensen met alles wat er gaande is.

Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben ook wij voorzorgsmaatregelen getroffen en is onze werkwijze aangepast. Wij volgen daarbij richtlijnen van het RIVM en de overheid. Daarbij staan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers voorop. Naar aanleiding daarvan is het momenteel niet mogelijk om bij ons langs te komen. En waar mogelijk wordt er online thuis gewerkt. We zijn in principe bereikbaar via telefoon, en natuurlijk altijd goed te bereiken via e-mail.

Onze webshop blijft gewoon open
Ondanks de huidige situatie kunnen we gelukkig nog steeds bestellingen verwerken en versturen. En zolang de transportsector blijft functioneren, kunnen orders gewoon bezorgd worden. PostNL heeft i.v.m. de veiligheid van hun bezorgers enkele wijzigingen doorgevoerd in hun werkwijze. Hieronder de informatie die wij hierover kregen.

Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt PostNL extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop. Voor pakketten waarbij een handtekening bij ontvangst wordt gevraagd, is de volgende maatregel getroffen: ''Vanaf vandaag, 16 maart, tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.'' Daarnaast kunnen de bezorgtijden worden verruimd: “PostNL doet er alles aan om de kans op besmetting bij medewerkers te verkleinen. PostNL werkt op dit moment aan maatregelen om de bezorgtijden van bezorgers te verruimen.'' Bij internationale zendingen kunnen er soms vertragingen voorkomen. Actuele informatie hierover, is op deze webpagina te vinden: https://www.postnl.nl/klantenservice/actuele-vertragingen/buitenland/

Wij blijven de situatie uiteraard nauwlettend in de gaten houden, en mocht er iets wijzigen in onze dienstverlening, dan melden we dit hier.

We hopen dat jullie en jullie geliefden gezond blijven. Zorg goed voor elkaar!

Jessica, Fabian en Monique
Pure Coverz