Pure Coverz
Badgoed
Webshop • Gespecialiseerd in biologisch textiel • Beddengoed • Keukentextiel • Badgoed • Woontextiel • Stoffen • Fournituren

Infinity Blue Mêlee badgoed

Shop

Info

Grijsblauw-naturel gemêleerd badtextiel van biologisch katoen - diverse maten

Badtextiel van pure biologische katoenen badstof - zacht voor de huid. Heerlijk voor thuis in bad of in de sauna. Fijn zacht badtextiel met een prachtig gemêleerd dessin in grijsblauw en naturel. Van het Duitse merk Living Crafts, dat al jarenlang bekend staat om zijn mooie kwaliteit biologische katoen. Combineert perfect met de Infinity Blue badjas en het Infinity Blue en Infinity Blue Stripe badgoed. Verder is het badtextiel is verkrijgbaar in diverse andere kleuren (zie bijpassende producten onderaan de pagina). 

Kwaliteit: 450 gr/m2
Verkrijgbaar in de volgende maten:
Washand 16x22 cm
Gastendoekje 30x50 cm
Handdoek 50x100 cm
Douchelaken 70x140 cm

Er is ook een bijpassende effen badmat verkrijgbaar (zie Infinity Blue badgoed). 

Gemaakt van 100% biologische katoen, GOTS-gecertificeerd. Bij het verbouwen van de katoen en de kleuringen en bewerkingen die de stof heeft ondergaan, wordt het milieu zo min mogelijk belast. Doordat er geen schadelijke chemische middelen zijn gebruikt tijdens de productie, is het badtextiel ook goed geschikt voor mensen met een gevoelige huid en allergieën.

Living Crafts besteedt veel aandacht aan hoogwaardige grondstoffen en verantwoorde productie op grond van vaste milieu- en sociale normen. Wat belangrijk voor hen is, zijn productieprocessen die sociaaleconomisch verantwoord en milieuvriendelijk zijn. Ze hebben langlopende leveringscontracten op coöperatieve basis met hun producenten en zijn gericht op het voorkomen van onnodige milieu impact. Gemaakt met 100% windenergie.

Verkrijgbaar in