Webshop • Gespecialiseerd in biologisch textiel • Beddengoed • Keukentextiel • Badgoed • Woontextiel • Tassen • Stoffen • Fournituren

Damai Organics

Damai is een eigentijds en vooruitstrevend bedmodemerk. Zij innoveren, zetten de trend, zijn zich ervan bewust van hoe ze produceren, en nemen als organisatie hun eigen verantwoordelijkheid hierin. Deze visie heeft geleid tot een schitterende collectie bedmode gemaakt van 100% biologische katoen. Modieus ontworpen, in prachtige kwaliteiten en duurzaam geproduceerd.

Alle producten van Damai Organic bestaan uit 100% organic cotton en zijn voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of het katoen op een organische wijze is verbouwd. Of het katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard. GOTS heeft tevens milieueisen voor de verwerking van de vezel tot kledingstuk, eisen voor arbeidsomstandigheden en een eerlijk loon in de productiefase. Ook zijn er milieueisen voor de verpakking en de fournituren.

Met dit zuivere, natuurlijke textiel hebben ze een prachtige, eigentijdse collectie ontworpen met een eersteklas kwaliteit. Pure weldaad voor elk bed. Met Damai Organic hebben wij een collectie in huis die helemaal voldoet aan de sterk toenemende vraag van consumenten voor milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerde artikelen. Zonder dat ze hoeven in te leveren op hun eisen ten aanzien van kwaliteit- en design.

Damai is een Nederlands beddengoedbedrijf dat ook een mooie collectie met biologisch katoenen beddengoed in het assortiment heeft. Naast dekbedovertrekken bestaat de collectie uit hoeslakens (voor standaard, extra dikke of dunne matrassen en top covers voor boxspring), lakens, losse kussenslopen en kinderbeddengoed, allemaal verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. De stof wordt geproduceerd in Turkije, de artikelen worden grotendeels in hun eigen atelier vervaardigd, GOTS-gecertificeerd. We bieden het volledige assortiment van de Damai Organics collectie aan, maar hebben niet alles in elke maat en kleur op voorraad liggen. Bij elk artikel is aangegeven wat de levertijd bedraagt. Bij Damai Organic is ook maatwerk mogelijk. Stuur ons een e-mail met jouw wensen, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.